Hotelliveebi blogi osaleb blogiauhindade jagamisel

Seda väikest blogi olen ma pidanud kolm aastat ja täiesti ausalt pean ütlema, et see ei ole minu jaoks töö, vaid puhas hobi ja rõõm. Ma olen alati olnud kade nende inimeste peale, kellel on hobi. Olen mõelnud, et mis inimene ma küll olen, et ühtegi hobi pole. Jah, mulle meeldib lugeda ja kirjutada, kuid see pole nagu päris see.  Hotelliveebi blogi pidamine on aga minu hobi. Loomulikult on tore tutvuda hotellidega ja jälle kord tahan ma rõhutada, kui hea meel mul on tõdeda, kuivõrd heal tasemel on Eesti hotellid, kuid kõige rohkem teeb mind rõõmsaks tagasiside. Kui te mulle kirjutate, et uurida, mida ma soovitan, mida ma arvan ühest või teisest hotellist või lihtsalt kirjutate mulle, et tänada mind soovituste eest. See teeb nii palju rõõmu. Ja kirjutamisest hobi. Aitäh teile.
Peale mõningast kaalumist leidsin ma end mõttelt, aga miks mitte proovida sel aastal õnne Eesti blogiauhindade jagamisel. Kui sulle tundub, et  Hotelliveebi blogi on tore ja kasulik lugemine, siis võib olla sa tahad ka oma hääle meie poolt anda? Hääletada saab siin. Kniks ja kraaps teile, armsad lugejad!

IMG_0062

 
 

Leave a comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga